Miten autoin ja miten kasvatin klinikkayrityksen liikevaihdon 1 miljoonaan puntaan.
(107 askelta - ilmaisia ideoita ja työkaluja, jotka todella toimivat klinikoilla, kampaamoissa ja kylpylöissä).


Olen luonut strategian alla olevien vaiheiden avulla, analysoinut tietoja ja raportteja ja parantanut nykyistä kuukautta vertaamalla sitä edelliseen kuukauteen.  Alla olevien vaiheiden toteuttaminen 12 kuukauden ajanjakson aikana tuotti asiakkaalleni 1 miljoonan punnan liikevaihdon. Tästä artikkelista löydät toimivia klinikka-, kylpylä- ja salonkimarkkinointistrategioita, joiden avulla voit hyödyntää tehokkaasti helposti saatavilla olevia työkaluja ja resursseja, kun keksit yrityksesi uudelleen.

1.Jos et ole vielä siellä, tunnista markkinarako ja kaivaudu sisään.
Olipa erikoisalasi sitten laser-karvojen poisto, hieronta, vahaus tai täyteaine, sinun pitäisi tehdä markkinatutkimusta ennen kuin avaat ovesi. On erittäin tärkeää, että sinulla on oma markkinarako.

2. Kohdennetaan eri asiakasryhmille, kuten miehille ja lapsille.
Tarjoa kilpailukykyisiä hintoja vakiopalveluista ja avoin erilaisille asiakaskunnille, kuten miehille ja lapsille. Ajattele, että kun isä tulee hoitoon, voit leikata hiukset myös lapselle.

3. Upsell Nykyisille asiakkaille tuotteita.
Olemassa oleva asiakkaasi on jo tyytyväinen palveluihisi, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus myydä tuotetta tai toinen hoito huoneessasi on saatavilla, ja voit tehdä tämän tarjoamalla välittömän alennuksen, jolla voit täyttää iltapäivän tyhjän ajan.

4. Tarjoa uusia palveluja ja tuotteita
Tarkastele tarjouksiasi ja yritä tarjota asiakkaille enemmän, vaikka joutuisitkin palkkaamaan jonkun osa-aikaisen työntekijän tätä palvelua varten.

5. Kysy asiakkailtasi, mitä he haluavat/tarvitsevat.
Asiakaspalaute on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joiden avulla voit parantaa palvelujasi. Kysy, ovatko he tyytyväisiä, mitä palveluja he haluaisivat nähdä, ja järjestä kilpailu, jotta saat vastaukset nopeammin.  

6. Veloita enemmän kalliimmista palveluista ja tuotteista
Jotkut asiakkaat odottavat eritasoisia palveluja. Luo ylellinen hoitolinja, jossa on esimerkiksi kaviaaria tai erikoishoito, jonka tekee vanhempi työntekijä, jolla on paljon kokemusta.

7. Luo suositteluohjelma.
Jos olemassa oleva asiakas värvää toisen asiakkaan klinikallesi, sinun kannattaa palkita värvääjä jonkinlaisella alennuksella. Tämä rohkaisee ihmisiä levittämään sanaasi yrityksestäsi yhä useammin.

8. Investoi henkilökuntaasi
Tarjoa työntekijöillesi lisäkursseja ja jaa uudet tutkintotodistukset sosiaalisessa mediassa.
Tietenkin myös se, että ne ovat kehyksissä hoitohuoneessa, auttaa. Sinun vastuullasi on kasvattaa heitä ja palkita heidät erinomaisesta suorituksesta, kun he ylittävät sen, mitä he tekevät.

9.  Saada nykyiset asiakkaasi käymään klinikallasi useammin.
Jos asiakas käy 8 kertaa vuodessa kuukausittaisen hoidon sijaan 12 kertaa vuodessa, sinun on kysyttävä itseltäsi, miksi. Sinun täytyy aina varata asiakkaat uudelleen seuraavalle käynnille, käyttää crm:ää lähettämään automaattisesti muistutuksia tekstiviesteillä ja sähköposteilla asiakkaillesi, aloittaa sähköpostiuutiskirje ja mainostaa aina hoitopaketteja, jotta voit varata pari hoitokertaa etukäteen.


10. Vähennä klinikan käyttökustannuksia
Voit tehdä sen kahdella tavalla: lisäämällä myyntiä tai leikkaamalla kustannuksia.

11. Skaalaa Salon-liiketoimintaasi
On monia tapoja, joilla voit skaalata liiketoimintaasi, yrittää lisätä klinikan sijainteja, siirtää klinikkakonsultaatiot myös verkkoon. Yritä keskittyä enemmän liikkeenjohtoon, mittaa suorituskykyindikaattoreita, jotta ymmärrät liiketoimintasi vahvuudet ja yhdistät enemmän pisteitä.

12. Salongin markkinointisuunnitelman laatiminen
Markkinointi on elintärkeä prosessi jokaiselle yritykselle, mutta tietyt taktiikat toimivat toisille yrityksille paremmin kuin toisille. Kun avaat klinikan, sinun kannattaa keskittyä siihen, että sinusta tulee osa yhteisöäsi. Koska olet klinikka on tärkeää olla mahdollisimman keskeisellä paikalla ja näkymä kadulle, paikallisen seuraajakunnan rakentaminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voit houkutella ja pitää uskollisia asiakkaita. Markkinointisuunnitelmassasi on oltava kaikki mahdollinen, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon paikallista läsnäoloa. Seuraavissa vaiheissa keskityn tärkeimpiin näkökohtiin.

13. Listaa itsesi verkkohakemistoihin
Jos haluat näkyä digitaalisissa hauissa, sinun on varmistettava, että yrityksesi on listattu verkkohakemistoihin - mitä useammassa hakemistossa, sitä parempi - ja että sinulla on täydellinen profiilikuvaus, linkit verkkosivustollesi, josta voit tehdä varauksen verkossa, sosiaalisiin profiileihisi ja kaikkiin yhteystietoihin.

14. Hallitse verkkoarvosteluja
Kuluttajat luottavat yleensä verkkoluokituksiin ja -arvosteluihin, kun he tarkastavat paikallisia yrityksiä. On tärkeää puuttua kaikkiin saamiisi arvosteluihin - erityisesti huonoihin. Vastaa kohteliaasti ja pyydä ottamaan yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi, jos sellainen on ollut. Keskustele työntekijäsi kanssa ja kuuntele myös asiakasta.

15. Kumppanuus paikallisten pienyritysten kanssa
Kumppanuus toisen yhteisön yrityksen kanssa auttaa sinua laajentamaan tavoitettavuuttasi ja luomaan brändillesi mainetta alueella. Etsi verkosta paikallisten yritysten yhteystiedot. Järjestä tapahtumia tai koordinoi sopimuksia kumppaniyritystesi kanssa tarjotaksesi asiakkaillesi eksklusiivisen kokemuksen heti, kun he astuvat yrityksesi tiloihin.

16.Luo kanta-asiakaskannustimia
Uskolliset asiakkaat ansaitsevat erityiskohtelun. Osoita asiakkaillesi, että arvostat heitä, luomalla kannustimia, kuten alennuksia, lahjakortteja, ilmaislahjoja ja erikoistarjouksia.

17.Hyödynnä sosiaalista mediaa
Sosiaalisessa mediassa asiakkaat voivat tutustua sinuun henkilökohtaisemmalla tasolla. Keskustele heidän kanssaan, tee kyselyitä. Ole yhteydessä yhteisöön seuraamalla muita alueen pienyrityksiä, ottamalla yhteyttä kohdemarkkinoihisi ja jakamalla kulissien takana olevaa sisältöä (kuten ennen ja jälkeen -kuvia asiakkaiden hoidoista), jotta voit rakentaa uskottavuuttasi ja kasvattaa brändin tunnettuutta.
 
18. Tarjota erinomaista asiakaspalvelua
Tarjoa asiakkaillesi elämyksiä, älä pelkkää palvelua. Kysy itseltäsi, miksi Ritz-hotellin perinteisellä iltapäiväteellä on oma hintansa ja miksi kulmakaupan hinnalla on toinen, sillä loppujen lopuksi asiakas maksaa elämyksestä eikä palvelusta.19. Myy lahjakortteja  
Lahjakorttien myyminen kasvattaa tulojasi. Varmista, että ihmiset tietävät niistä. Myy niitä vastaanotossa. Listaa ne verkkosivustollasi ja sosiaalisen median sivuillasi. Valitse kaunis ja tuore muotoilu, etsi paikallinen painotalo ja painata aluksi noin 500 kappaletta. Älä paina niihin hintaa, jotta voit täydentää kortteja millä tahansa summalla, jonka asiakas pyytää.

20. Kertaluonteisten palvelujen muuttaminen tilauksiksi
Tiedät varmasti, mikä tilauspalvelu on. Kaikilla tuttavillani on Netflix-tilaus. Yhä useammat yritykset siirtyvät tilauspalveluihin. Kassavirta on erittäin tärkeää mille tahansa yritykselle, joten tilausmalli on hyvä tapa varmistaa toistuvat tulot.

21. Tarjoa palkitsemisjärjestelmä
Palkitsemisjärjestelmät ovat erinomaisia kannustamaan asiakaskunnan toistamiseen ja rakentamaan vahvoja asiakassuhteita pitkällä aikavälillä. Voit käyttää mallia x palvelut + seuraava sinulle ilmaiseksi tai viitata 2 ystävää ja saada 20% pois, ideoita on monia. Tarjoamalla fyysisen kortin, jossa on leimoja heidän käynneistään, tämä toimii myös visuaalisena muistutuksena, jota asiakkaasi kantavat mukanaan, tai seurata yhtä automaattisilla muistutuksilla.

22. Järjestä kampanja, tai kaksi
Kaikki rakastavat aina hyvää tarjousta. Jos sinulla on hiljainen jakso ja haluat herättää kiinnostusta, harkitse kampanjan järjestämistä. Se voi olla rahan alennus palveluista, ilmainen lahja tai yksinkertaisesti pelkkä ikkuna-alennus. Jos normaalisti tarjoaisit hoitoja vain naisille, harkitse miesten viikonlopun tarjoamista. Voisit myös keskittyä pankin työntekijöihin, opiskelijoihin tai vanhempiin.

23. Kouluta henkilökuntaa myynnin lisäämiseen
Muista, että oikein tehtynä upselling voi olla loistava tapa kasvattaa voittoja. Sen ei tarvitse olla ilmeistä tai ärsyttävää. Parhaat myyjät pystyvät myymään tuotteita ilman, että heidän myynnin tekeminen on edes ilmeistä. Motivoi työntekijöitäsi upsellingiin, niin he saavat provisiota.

24. Laajenna tuotevalikoimaasi
Jos varastossasi on vain muutama kasvohoitovaihtoehto, harkitse valikoiman laajentamista. Voisit tarjota sähkötarvikkeita, lahjapakkauksia ja lahjakortteja. Vaikka saatat joutua investoimaan varastoon, voit aina aloittaa pienestä ja katsoa, onko suunnitelmillesi kysyntää.

25.Korottaa hintoja
Tämä on ehkä yksinkertaisin vaihtoehto klinikkasi voittojen kasvattamiseen. Hintojen korottaminen voi auttaa luomaan klinikastasi luksuskohteen, josta voi olla myös hyviä etuja. Luo luksusosasto erityistä hoitolinjaa varten.

26.Tarjoa niputettuja palveluja
Kukaan ei halua, että hänen on hoidettava kasvohoitonsa yhdessä paikassa, laser-karvojen poisto toisessa paikassa ja mentävä sitten jonnekin muualle hakemaan tekoripset. Yhdistä palvelut yhteen, ja sinusta voi pian tulla oikea kohde hemmotteluun ja rentoutumiseen.

27. Kokeile sähköpostimarkkinointia
Sähköpostimarkkinointi on luonnollinen askel kiireisten klinikoiden kasvuun. Lähetä sähköpostitse tarjouksiasi, lahjakorttejasi, uutisiasi, loista videoilla. Antamalla asiakkaillesi kurkistus kulissien taakse, jotta he näkevät koulutuksen ja kehittämisen eteen tehdyn työn, voit myös auttaa luomaan klinikastasi alan johtavan toimijan, jolla on hyviä esimerkkejä.

28. Hanki sosiaalista kanssakäymistä
Nykyään niin monet ihmiset suuntaavat sosiaaliseen mediaan jakamaan arjen onnistumisiaan, että on järkevää pitää yllä aktiivista läsnäoloa sosiaalisen median alustoilla. Pieniin kampanjoihin panostaminen voi tuottaa suuria voittoja. Jaa sosiaaliseen mediaan -painikkeen lisääminen sen jälkeen, kun asiakas on varannut ajan verkossa, auttaa sinua saamaan lisää jakoja. Arvostelujen jakaminen verkossa auttaa myös kasvamaan.

29. Kumppanuus täydentävien palvelujen kanssa
Tee hieman kilpailijatutkimusta ja katso, ketkä muut toimivat paikallisella alueellasi. Etsi yrityksiä, jotka tarjoavat täydentäviä, eivät kilpailevia palveluja. Voit sitten lähestyä niitä ja katsoa, ovatko ne avoimia kumppanuusidealle. Kutsumalla heidät salonkiinne tarjoamaan hoitojaan tai mainostamalla heitä uutiskirjeessänne voitte laajentaa toimintaanne useampiin potentiaalisiin asiakkaisiin. Sinun ei tarvitse nähdä kaikkia suorana kilpailijana.

30.Omistettu yrityssivusto
Vahva läsnäolo verkossa on erittäin tärkeää. Verkkosivusto, jossa esitellään klinikkatoiminnan tarjoamat palvelut ja tarjotaan tapa varata tapaamiset etukäteen, helpottaa asiakkaiden lähestymistä ja varaamista kyseisen klinikan kauneuspalveluista.
Luominen yksi ilmainen verkkosivusto rakentaja kuten wordpress alustan ja vapaa teema tai yksi envato marketplace voi säästää muutaman hyvän satoja puntia tai voit ottaa kalliita web-suunnittelija tapa tehdä lähes sama asia voit tehdä.

31. Klinikan lisäpalvelut
Myös lisäpalvelujen lisääminen auttaa. Jos varaat laserkarvanpoistohoidon, saat täyteainehoidot alennettuun hintaan.

32.Aseta klinikka tunnetulle keskeiselle paikalle.
Kaupungin kaupalliset alueet ovat sopivin valinta klinikoiden sijaintipaikaksi. Jos sinulla on jo hyvä sijaintipaikka, pidä se, jos ei, yritä päivittää sitä ja siirry parempaan paikkaan.

33. Pidä yhteyttä vakioasiakkaisiin
Salonkiyritys voi käyttää tekstiviestejä ja sähköpostia kertoakseen asiakkaille yksinoikeustarjouksista, jotka ovat saatavilla vain kanta-asiakkaille.

34. Jäsenyyssuunnitelmat
Jäsenyyssuunnitelmien tarjoaminen tekee klinikkapalveluista kustannustehokkaita asiakkaille, ja asiakkaat käyvät siellä useammin. Jäsenyyssuunnitelmastrategia kuuluu suosittuihin ja menestyksekkäisiin klinikoiden mainosesimerkkeihin.

35. Tekstiviestimarkkinointi
Kohdennetut markkinointikampanjat ja kampanjoiden lähettäminen asiakassegmenteille on tehokkain tapa mainostaa yritystäsi ja saada hyviä tuloksia lyhyessä ajassa. Ajattele sitä, että kaikilla on matkapuhelin taskussaan. He eivät jätä väliin mitään viestejä, joita he saavat ystäviltään ja perheeltään, mikä tarkoittaa, että he eivät jätä väliin myöskään sinun viestejäsi. Sähköpostien avautumisprosentti on toimialallamme lähes 19 %, kun taas tekstiviestikampanjan avautumisprosentti on jopa 90 %, ja ne ovat loistava tapa lähettää viestisi ja tarjouksesi asiakkaallesi.

36.Hoitojen varaaminen verkossa
Yrityksen pitäminen avoinna 24/7 lisää myyntiäsi eksponentiaalisesti ja käsittelee jopa maksut puolestasi, kun nukut. Online-varaus näyttää vain käytettävissä olevat lähtö- ja saapumisajat asiakkaillesi, mikä auttaa täyttämään tyhjät lähtö- ja saapumisajat.

37. Sopeudu nopeasti uusiin suuntauksiin
Klinikka-alalla on ratkaisevan tärkeää pysyä ajan tasalla ja päivittää palveluja, jotka vastaavat uusimpia suuntauksia. Laserkarvojen poistopalveluista coolsculptingiin, hifuun ja moneen muuhun on tärkeää tarjota niitä kaikkia. Tutustu alan uutisiin.

38.Luo uusia suuntauksia
Yritä luoda uusia trendejä, jotta muut yritykset seuraavat niitä ja saavat aikaan kohua sosiaalisessa mediassa. Luo uusi lehdistötiedote ja näytä ideasi suosituissa painetuissa lehdissä, kuten Graziassa, Voguessa tai muissa.

39.Ammattitaitoisten työntekijöiden palkkaaminen
Opi erottamaan huonoja työntekijöitä ja palkkaamaan ammattitaitoisia työntekijöitä. On erittäin tärkeää, koska se on imagosi.

40. Digitaalinen klinikkasovellus App Storeen ja Google Playyn.
Klinikan aikataulusovellukset ovat välttämättömiä kaikille, jotka yrittävät kasvattaa vakiintunutta klinikkaliiketoimintaa. Aukioloajat, varaukset, arvostelut, tiimi ja upeat push-ilmoitukset auttavat myös.

41.Esittele kausitarjouksia
On niin monia festivaaleja ympäri vuoden, jolloin ihmisten määrä lisääntyy klinikoilla uuden hoidon saamiseksi, kuten joulu, Halloween, pääsiäinen, uusi vuosi ja monet muut.

42.Clinic Ilmapiiri
On tärkeää tarjota asiakkaille rauhoittava ja rauhallinen ympäristö, jossa he voivat rentoutua ja rentoutua klinikalla, jossa he saavat palveluja, joilla he voivat hoitaa itseään pitkän ja väsyttävän päivän tai viikon jälkeen. Tuoksu on tärkeä, samoin sisustus ja tietenkin se, miltä asiakkaasta tuntuu klinikalla.

43.Brändin tunnettuus (logo ja iskulause)
Logon tunnetuksi tekeminen helpottaa alakulttuurin muodostamista tai yrityksen seuraamista. Yksinkertainen mutta ainutlaatuinen logo, jonka avulla yritys voi parantaa tunnettuuttaan, on olennainen osa klinikan markkinointistrategioita. Luo vahva logo, joka viestii yrityksen ydinarvoista, puhtaasta ja ylellisestä imagosta, luottamuksesta, varmuudesta ja intohimosta.

44.Limited ilmaiset hoitokokeet
Tarjoa ilmainen kokeiluversio palveluista, joita asiakkaalla ei yleensä ole, mutta jonkin ajan kuluttua, jos asiakas oli tyytyväinen hoitoon, hän tulee varmasti hakemaan lisää.

45.Erityisalan asiantuntemus
Asiakkaat tunnistavat yrityksen siitä, että se on hyvä kyseisessä hoidossa. Erityisosaamisalue voi olla erilainen eri tilausklinikkayrityksissä: se voi olla joko täyteaineita, botoxia tai ihohoitoja.

46.Rakenna maine
Ihmiset puhuvat kokemuksistaan ystävilleen, työtovereilleen, perheelleen jne. Sana suusta on erinomainen klinikan myynninedistämisidea, jolla on vaikuttavia tuloksia. Se voi olla myös huippuvarausten tuottaja.

47.Säilytä hyvät työntekijät
Tarjoa työntekijöille alennuksia klinikan palveluista sekä muita pitkäaikaisille työntekijöille tarkoitettuja etuja, kuten sairausvakuutus, palkalliset äitiyslomat jne.

48.Korvaavat asiakkaille heidän uskollisuudestaan.
Jos asiakas pysyy uskollisena pitkään, on enemmän kuin reilua juhlia sitä. Ilmaisen palvelun, lahjakortin tai muun erinomaisen lahjan antaminen on ystävällinen ele, joka osoittaa, että klinikkasi arvostaa uskollisia asiakkaita.

49.Selfie/valokuvakuvaus taustakuvat
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Anna termille "kuvankaunis kasvohoito" aivan uusi merkitys tarjoamalla kauniita kulisseja, joissa ihmiset voivat ottaa kuvia upean kasvohoidon tai täyteainehoidon tulosten jälkeen.

50.Palkitse ihmisiä, jotka seuraavat ja merkitsevät yrityksesi ja 3 ystävääsi sosiaalisessa mediassaan.
Ilmoittamalla kilpailuja ja antamalla palkintoja yrityksesi eniten pidetyistä kuvista, joissa on tietty hashtag, voit mainostaa tilausklinikkapalvelujasi ja samalla olla yhteydessä asiakkaisiisi ja saada heiltä palautetta.

51. Tee odottamisesta mielenkiintoista
Tarjoa asiakkaillesi lehtiä, sanomalehtiä ja jopa tabletteja, ja hyvä ehdotus olisi sijoittaa latauspistorasiat lähelle istuinaluetta, jossa on erilaisia lataussovittimia.

52. Uber for Beauty -tyyli
Hoitojen tarjoaminen asiakkaan kotona on nykyään yhä suositumpaa. Tämä on helpompaa kampaamoille, mutta ei mahdotonta klinikoille, ja se muuttaa alaa Uberin tavoin.  

53.Taattu tyytyväisyys tai alennus
Aloita alennusten tarjoaminen, jos tyytyväisyys ei ole korkea taivas. On parempi menettää muutama taala kuin menettää asiakas ja saada heiltä negatiivisia arvosteluja, jotka pilaavat yrityksesi maineen.

54. Tarjoa kohteliaita kohteliaisuuksia heidän uudesta ulkonäöstään.
Ihmiset pitävät kohteliaisuuksista, varsinkin kun he yrittävät näyttää hyvältä, ja asiakkaan saaminen tuntemaan itsensä erityiseksi on hyvä ja mukava tapa parantaa liikesuhdettasi.

55.Houkuttele nuorempia asiakkaita ja lapsia
Koska he ovat nuoria, heitä on helppo miellyttää, tutkia suosittuja pelejä, mobiilipelejä, sarjakuvia ja lelukokoelmia, joten heille on aina jotain puhuttavaa ja heitä voi pitää tyytyväisinä.

56.Klinikalla on miellyttävä tuoksu
Nämä virkistävät ja rentouttavat tuoksut voivat vaikuttaa yksilön mielialaan niin paljon, että hän palaa samaan paikkaan yhä uudelleen ja uudelleen.

57.Kohde ystäväpiiri
He pysähtyvät siellä todennäköisemmin niin usein, että siitä tulee säännöllinen paikka, jossa he käyvät noin muutaman viikon välein. Fiksuja liikkeitä on olla niissä kaveriporukoissa, jotka liikkuvat ja kokoontuvat yhteen, varmista, että myös terapeutti on siellä.

58.Ilmainen wifi
Tarjoa ilmainen wifi, jotta voit tappaa odotusaikaa ja avata kuvia sosiaalisessa mediassa.

59.Automaatti
Se houkuttelee sekä lapsia että aikuisia ja tekee heidän oleskelustaan klinikalla hieman miellyttävämpää.60.Sponsori Kauneus/muotibloggaajat
Edistää enemmän bloggaajien kanssa, he saisivat ilmaisen palvelun heille, ja he puhuisivat siitä alustallaan ja antaisivat alennuksen myös seuraajilleen.

61.Bloggaaminen
Esittelemällä ja päivittämällä yrityksesi verkkosivustoasi uusilla blogeilla, asiakkaat pysyvät mielellään verkkosivustollasi, ja myös kauneuspalveluiden varausmahdollisuudet sivustoltasi lisääntyvät. Voit tarjota blogien kautta asiakkaille uusinta tietoa kauneudenhoitoalan trendeistä.

62.Liity markkinapaikkaan
Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: liity olemassa olevaan markkinapaikkaan, jossa on muun tyyppisiä palveluja, tai tee yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja rakenna markkinapaikka, jossa voit tarjota palvelujasi omistamallasi alustalla.

63.Yhteisön välilehti
Tämä auttaa muodostamaan ihmisyhteisön, ja se auttaa myös salonkia selvittämään heikkoutensa ja parantamaan niitä tulevaisuudessa. Anna asiakkaiden puhua ja vaihtaa kokemuksiaan.

64.Yhteisön hyväntekeväisyys
Hyväntekeväisyystyön tekeminen voi myös auttaa yritystäsi tulemaan näkyväksi useammille mahdollisille asiakkaille. Lahjoittakaa paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille tietty rahasumma ja tarjotkaa asiakkaillenne uloskäynnillä myös laatikko hyväntekeväisyyslahjoituksia varten.

65.Reward Säännölliset asiakkaat
Muista, että palkkioiden tarjoaminen vakioasiakkaille on yksi parhaista klinikan markkinointisuunnitelmista.

66.Televisio- ja radiomainonta
Vanhan koulukunnan markkinointistrategiat, kuten televisiomainokset, ovat edelleen käytännöllisiä, koska monet ihmiset käyttävät niitä jälleen.

67.Kilpailut ja palkinnot
Nämä kilpailut motivoivat ihmisiä julkaisemaan viestejä salongista ja lisäämään tietoisuutta seuraajiensa keskuudessa.

68. Sosiaalisen median maine
Aloita julkaiseminen sosiaalisessa mediassa facebookissa, instagramissa, twitterissä, linkedinissä jne. Tuotteita ja palveluja havainnollistavat luovat valokuva- ja videopostaukset voivat lisätä merkittävästi asiakkaiden uteliaisuutta. Tämä voi lisätä sellaisten asiakkaiden virtaa, jotka haluavat kokeilla yrityksen tuotetta ja palvelua.
69.Alennukset ja rajoitetun ajan tarjous koko vuoden ajan
Alennukset vain äitienpäivänä tai isänpäivänä. Tämä satunnaisuus saa sen näyttämään rajoitetun ajan tarjoukselta ja siten ainutlaatuisen houkuttelevalta asiakkaille.

70. Tue seuraavaa paikallista muotinäytöstä
Verkostoituminen, paras myynninedistäminen. Paikallisesti tarjolla olevien mahdollisuuksien hyödyntäminen. Ja tarjoamalla heille klinikan tarjoamia palveluita vastineeksi siitä, että he mainostavat niitä iltaisin, on loistava tapa saada brändi esille.
72. Maantieteellisesti kohdennetut mainokset
Vaikka puhuisimme youtubesta, adwordsista tai facebookista, et halua vastata ajanvarauspyyntöihin toisessa kaupungissa asuvalta asiakkaalta, kun kampaamosi on pääkaupungissa! Geokohdennuksella lisäyksesi näkyy vain kyseisessä kaupungissa tai kilometrin etäisyydellä.

73. Mobiilimainokset
Kuten geokohdennus, uudet mobiilimainokset voivat olla erittäin hyödyllisiä erityisesti AdWordsin ja facebokin uusien tarjousominaisuuksien kanssa, joiden avulla käyttäjät voivat tehdä tarjouksia eri tavalla työpöydällä ja mobiilissa, viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että ihmiset ovat enemmän verkossa puhelimellaan kuin tietokoneellaan.

74. Käytä hashtageja
Voit käyttää niitä ennakoivaan toimintaan. Kun niin monet pariskunnat ilmoittavat #kihlauksistaan tai suunnittelevat polttareita Instagramissa ja Facebookissa ja käyttävät häähashtagia, voit olla ennakoiva jo tänään. Etsi yksinkertaisesti kihlauksia, etsi hashtagin omistaja ja liu'uta heidän suoriin viesteihinsä myyntipuhe, jossa tarjoat hoitojasi.

75. Postita kuponkeja paikallisesti
Kun opiskelin yliopistossa, saimme vuoden alussa päiväkirjat, joissa oli vuoden aikataulu ja erilaisia kuponkeja paikallisilta yrityksiltä, jotka oli sijoitettu strategisesti eri puolille suunnittelijaa. Se on loistava tapa hyödyntää suurta tapahtumaa ja osallistua yhteisön toimintaan.

76. Salli online-varaus kuponkikoodeilla
Avaa verkkovarauksesi alennuskupongeilla, joita voidaan käyttää kassalla. Tulosta QR-koodi käyntikortteihisi ja esitteisiisi ja jätä ne sisäänkäynnille.

77. Kerää sähköpostiosoitteet
Enemmän sähköpostiviestejä, enemmän mahdollisuuksia uusiin johtolankoihin, voit käyttää niitä tapaamismuistutuksiin, uutiskirjepäivityksiin, suosittelubonuksiin ja uudelleenmarkkinointiluetteloihin Facebookissa ja Googlessa.

78. Hyödynnä Instagram
Käytä taitojasi ja nauhoita asiakkaitasi, tietysti luvalla. Vielä parempi, pyydä asiakkaitasi jakamaan videot henkilökohtaisilla sivuillaan houkutellaksesi heidän ystäviään klinikallesi, rakastan nähdä heidän "ystävänsä kateellisina ja heidän tulevan myös klinikalle".

79. .. ja Facebook
Kannattaa myös kokeilla karusellimainoksia! Täydellinen tapa esitellä työtäsi ja tapaamisia nykyään. Facebook-mainonnan avulla voit kohdistaa yleisösi kiinnostuksen mukaan, kokeile kohdistaa yleisölle, jolla on syntymäpäivä tulossa mainoksella, jossa lukee: "Hemmottele itseäsi!" tai "Anna meidän tehdä sinut onnelliseksi suurta päivääsi varten!".

80. Tarjoa pikamyyntiä Twitterissä
Twitter on täydellinen paikka mainostaa tätä heti tai seurata viime hetken... Lähetä twiitti: "50 punnan laser-karvojenpoistosessio kaikille, jotka haluavat antaa parhaan uuden tulokkaamme esitellä taitojaan!" ja anna se ensimmäiselle vastaajalle tai käytä pick a winner -sivustoja.

81. Syntymäpäiväkampanjat
Kuka ei pidä lahjasta syntymäpäivänään? Tarjoa 20 prosentin alennus heidän syntymäpäivänään, se on kerran vuodessa ja saa heidät tuntemaan itsensä erityiseksi. Toinen tapa on juhlistaa klinikan syntymäpäivää viikon tai kuukauden ajan tietyllä kampanjalla.


82. Kanna käyntikortteja
Voit olla oma paras mainoksesi. Se ei ole vain imartelevaa, vaan myös täydellinen tilaisuus sanoa: "Kiitos!". Tein itse laser-karvojen poiston, tässä on käyntikorttini, jos olet kiinnostunut samasta hoidosta!"

83. Videosisällön tuottaminen
Käytä ilmaista wistia tai youtube upottaa videoita sivustossasi tai maksullinen vimeo.com
Hyppää mukaan ja luo videoarvosteluja asiakkaidesi kanssa, ja jaa niitä missä tahansa.

84. Juhlien järjestäminen
Tämä saattaa olla hauskin salonkimarkkinointivinkki! Hemmottelujuhlien järjestäminen hyväntekeväisyys- tai polttarijuhlia varten voi olla loistava tilaisuus luoda yhteyksiä asiakkaisiisi ja levittää tietoa klinikastasi.

Big Boys Toys kiihdyttää kasvua: Lisää ideoita ja markkinointityökaluja liiketoiminnan hallintaan ja skaalaamiseen (maksullisia ja ilmaisia työkaluja, joilla homma hoituu myös)

85. Suorita PPC-kampanjoita
Nämä työkalut voivat olla loistava paikka laittaa rahaa, mutta se edellyttää jonkin verran teknistä osaamista ja ymmärrystä digitaalisen strategian google, facebook, Instagram. Uskon, että yksi verkkomainosstrategian tärkeimmistä osatekijöistä on markkinointisuppilo, jota se ruokkii. Ihmisten saaminen verkkosivustollesi ei ole hyvä, jos sinulla ei ole selkeää polkua, jota he voivat seurata, kun he pääsevät sinne, vähemmän klikkauksia mahdollista saada maksusivulle ja ei häiritse heidän varausvaiheitaan.

86. Verkkokeskustelu Facebookin kautta
Käytä ilmaista Facebook-keskustelua ja asenna se verkkosivuillesi tai maksullisia ratkaisuja, kuten ChatFuel.com.
Jos sivustosi kävijä laskeutuu yhteystietosivulle, voit halutessasi lähettää hänelle viestin ja tarjota apua. Jos he ovat palvelusivulla, sinua saatetaan kehottaa tekemään sama asia.
Mitä nopeammin vastaat heidän kysymyksiinsä ja kerrot hoidon hyödyt, ennen ja jälkeen hoidon sekä videomaininnat, sitä nopeammin he varaavat hoidon.

87. Käytä paikallista SEO:ta
Käytä Google Maps luettelon yrityksesi myös rekisteröidä yrityksesi paikallisiin hakemistoihin, kuten yelp ja muut.  Kun otetaan huomioon, että 91 prosenttia hauista tehdään Googlen kautta, on tärkeää, että yrityksesi on listattu Google My Business -sivulle. Kun asiakkaat kirjoittavat "klinikat lähellä minua" tai "parhaat klinikat lähellä", haluat, että klinikkasi on yksi tuloksista. Muista ottaa listaus käyttöön, jotta voit muokata verkkoläsnäoloasi. Muutamia ehdotuksia paikallisen hakukoneoptimoinnin (SEO) parantamiseksi: Päivitä säännöllisesti yritysprofiilisi kaikilla alustoilla Google, Facebook, LinkedIn. Varmista, että yhteystietosi ovat oikeat.

88. Lähetä uutiskirje
Käytä ilmaista Mailchimp.com-sivustoa ensimmäisille 2000 asiakkaalle tai maksullista aweber.com-sivustoa.
Jos keräät sähköpostiviestejä online-varausjärjestelmän tai kanta-asiakasohjelman kautta, voit kysyä, haluavatko asiakkaat ilmoittautua klinikkasi uutiskirjeeseen tai digitaaliseen viestintään. Näissä sähköposteissa voit lähettää: Hoitovinkkejä Kampanjoita Tuotesuosituksia Tietoja kilpailuista/arvonnoista,

89. Pidentää myynninedistämistoimia
Kuukausittainen erikoistarjous, älä unohda jakaa tarjouksiasi sosiaalisessa mediassa tai uutiskirjeissäsi. Paikallisen tarjouksen jakaminen paikallisessa sanomalehdessä ja kaikkien naapureiden kanssa on toinen hyvä tapa edistää myyntiä ja tarjouksia. Kokeilemalla kaikkia viestintäalustojasi yhdessä voit lisätä tavoittavuuttasi ja vaikuttaa paremmin paikallisyhteisösi alustoihin.


90. Valitse oikea CRM-ohjelmisto
Et voi hallita ja skaalata yritystä pelkällä kynällä ja paperilla tai Excelillä. Siksi asiakassuhteiden hallintajärjestelmän (CRM) käyttö on välttämätöntä. Se ei ainoastaan auta myyntitiimiäsi hoitamaan suhteita, vaan CRM antaa sinulle myös paikan, jossa voit toimittaa tuottamasi liidit myyntitiimillesi, kun kaikki on yhdessä paikassa.

Voit alkaa käyttää ClinicSoftware.com CRM + Clinic Software App all inclusive - vain 99 puntaa / kuukausi yksin tai 149 puntaa / kuukausi 5 käyttäjälle, mukaan lukien pääsy automaatioihin, tai voit käyttää Salesforcea, joka voi nousta muutamaan tuhanteen dollariin kuukaudessa.

91. Projektinhallinta.
ClinicSoftware.com CRM:ssä on loistava projektinhallintatyökalu pienille tiimeille ja yksilöille. Kanban-tyylisen asennuksen ja hauskan käyttöliittymän ansiosta TASKSin avulla voit laatia tehtävälistoja ja merkitä yksittäiset kortit eräpäivillä, jäsenillä, tarroilla ja muulla vastaavalla. Käytä ClinicSoftware.com CRM:n sisältämiä Tehtävien hallintatyökaluja tai maksullista Asana.com-työkalua.

92. Verkkomainonta
Hallitsetko eri kampanjoita, ja niiden hallinnoinnin lisäksi sinun on yritettävä raportoida kaikkien kampanjoiden tuloksista. Mikä kamppailu. Onneksi siihen on olemassa työkaluja.
Google Keyword Planner, Google Analytics tai Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads.

93. Sosiaalinen media
Markkinoijien on pakko käyttää sosiaalisen median työkalua kaikkien julkaisujesi aikatauluttamiseen, jotta saat kirjoitusvirheet kiinni etukäteen, ja eri alustojen aikatauluttaminen on hyvin aikaa vievää.
Aikatauluta postaukset sosiaalisesta mediasta ilmaiseksi tai käytä Buffer.com-sivustoa niiden aikatauluttamiseen.

94. Hakukoneoptimointi SEO
Jokainen markkinoija tarvitsee avainsanatutkimusta, sisällön optimointia tai nykyisten sivusijoitusten tarkistamista varten työkalun, jolla voi suunnitella luotavaa sisältöä ja optimoida sitä SEO:n kannalta.
Käyttämällä ilmaisia työkaluja, kuten semrush.com tai maksullisia moz.com, voit analysoida SEO:si ja kilpailijasi SEO:ta.

95. Sisällön luominen
Sisällön luomisen maailmassa on valtavasti erilaisia työkaluja, joita voit käyttää erilaisten sisältöjen luomiseen päivittäin. Olipa kyse sitten sosiaalisista kuvista, logoista, blogikirjoituksista tai e-kirjoista, vaihtoehtoja ja työkaluja on loputtomasti. Käytä ilmaista Canva.com-sivustoa sisältöön ja sosiaalisiin tarkoituksiin tai maksullista adobe sparkia.

96. Videomarkkinointi
Ehkä strategiasi on vain laittaa YouTube-videon upotus johonkin blogikirjoitukseesi tai aloitussivusi verkkosivustoon. Mutta mitä sitten tapahtuu? Jonkun toisen mainos toistuu laskeutumissivullasi ennen kuin videosi edes alkaa. Se on huono asia konversioluvuillesi, brändillesi ja liidiesi kannalta. Käytä Wistiaa ilmaiseen videonluontiin, youtubea, jos mainokset ovat sinulle ok, tai maksullista vimeota.

97. Tapahtumamarkkinointi
Eventbrite tuo ihmiset yhteen elävien kokemusten kautta. Löydä tapahtumia, jotka vastaavat intohimojasi, tai luo omia tapahtumia verkkolipputyökalujen avulla.
Ilmaiset Facebook-tapahtumat tai pro Eventbrite.
98. Lead Capture ja muuntaminen
Kun kyse on pohjaratkaisun tavoitteistasi, haluat luultavasti työkaluja, joilla voit paitsi houkutella potentiaalisia kävijöitä yritykseesi, mutta yhtä tärkeää on myös muuntaa nämä kävijät liidiksi ja asiakkaiksi. Käytä ClinicSoftware.com CRM:n integroitua työkalua leads generator forms tai Typeform.

99. Lead Generation
Mukautetut laskeutumissivut ovat välttämättömiä tärkeiden tarjousten ja opt-ins-sivujen tietojen keräämiseksi ja anonyymien verkkosivuvierailijoiden muuntamiseksi yhteystiedoiksi, joilla on sähköpostiosoitteet, joita voit menestyksekkäästi hoitaa tänään. ClinicSoftwaren liidien hallintatyökalujen ansiosta voit luoda näitä sivuja tai maksullisen Instapagen.

100. Verkkosivuston optimointi
Hotjar on työkalu, joka paljastaa käyttäjien verkkokäyttäytymisen ja äänen. Käytä Hotjaria asiakkaidesi ymmärtämiseen ja heatmappien lukemiseen, myös google optimize voisi olla hyvä valinta.

101. Lead Nurturing ja sähköpostimarkkinointi

Käytä ClinicSoftware.com CRM:ää liidien hoitamiseen. Käytä sähköposteihin ilmaista Mailchimpiä tai maksullista aweberia.

102. Markkinoinnin automatisointi.

Käytä ClinicSoftware.com CRM Automationia TAI Adoben marketo.comia.

103. Tietojen raportointi ja analytiikka.

Käytä Google analytics ja Google Search Console tai maksullinen databox.com.

104. Digitaalisen omaisuuden hallinta.

Käytä Google Drivea ilmaiseksi tai maksullista WeTransfer.comia.

105. Tiimiviestintä.

Käytä ilmaista discord.com:ia tai maksullista slack.com:ia käytä myös ilmaista zoomia tai maksullista join.com:ia.

106. Elintärkeät KPI-raportit ja -kaaviot, jotka sinun on oltava CRM:ssäsi.

-tulot     toimihenkilökohtaisesti
-Kuukausittainen tuloraportti
-Varauksen     peruutussyyraportti
-Tuotemyyntiä kategorioittain koskeva raportti
-Palvelujen myynti kategorioittain -raportti
-Konsultoinnin     muuntoraportti
-Leads-raportti
-Markkinointilähteiden raportti
-Ennustuskertomus
-KPI:n     johdonmukaisuusraportti
-Tiedustelujen määrä päivässä/viikossa hoitokohteittain kiinnostuksen mukaan markkinointilähteittäin.
-tulot     hoitotyypeittäin markkinointilähteittäin
-Muunnosprosentti johtavasta tiedustelusta varattuihin konsultaatioihin ja varattuihin toimenpiteisiin markkinointilähteittäin ja ammatinharjoittajittain.
-Ei-myyntiä ei näy markkinointilähteittäin menettelyn kiinnostavuuden mukaan
-Kliinisen hoitajan vahvistamien konsultaatioiden ja varattujen hoitojen peruuntumissuhde hoidon kiinnostavuuden mukaan.
-Klinikan ylläpitäjän tekemien uusien asiakaskyselyjen muuntosuhde varatuiksi konsultaatioiksi.
-Varattujen konsultaatioiden muuntosuhde varatuiksi toimenpiteiksi klinikan hoitajan toimesta.
-Vahvistetut     hoitotulot hoitokohteittain


107. Luvanhaltija.
Seuraava taso liiketoiminnan hallinnoinnissa ja skaalautumisessa on franchising-malli, jossa sinulla on täydellinen resepti yrityksellesi, jossa on useita toimipisteitä, oikea ohjelmisto useimpien töiden automatisoimiseksi, toimien seuraamiseksi ja tulosten mittaamiseksi sekä salaisuus siitä, miten tarjota täydellistä hoitoa rajattomalle määrälle asiakkaita, jotka etsivät korkealaatuisia hoitoja.  Kiitos lukemisesta!
Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle ideoita siitä, miten voit testata tai soveltaa uusia strategioita yrityksessäsi tai jopa luoda uusia strategioita päivästä toiseen.  Voimme jatkaa keskustelua kommenteissa, ja jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai haluat tehdä yhteistyötä kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme.
Löydät tiimimme alta:

-Official     Website: https://clinicsoftware.com/
-sähköposti    : contact@clinicsoftware.com
-Browser     access: https://secure.clinicsoftware.com/
-iOS-sovellus: https://apps.apple.com/bh/app/clinicsoftware-marketing-crm/id1555953966
-Android-sovellus: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clinicsoftwarecrm.staff
-Youtube:     https://www.youtube.com/clinicsoftwareuk
-Twitter: https://twitter.com/ClinicsSoftware
-Instagram: https://instagram.com/clinicsoftware
-Facebook:     https://www.facebook.com/ClinicSoftwareCRM